Wie we zijn

Het Partnership for Cyber Security Innovation (PCSI) is een publiek-private samenwerking en speelt een essentiële rol in een veilige en veerkrachtige digitale samenleving door innovatie op het gebied van cybersecurity. We bundelen onze krachten in het ontwikkelen van toepasbare en innovatieve cybersecurity-oplossingen waarmee bedrijven en organisaties in de Nederlandse samenleving zich kunnen beschermen tegen de cyberaanvallen van morgen.

Door intensief samen te werken via een innovatief ecosysteem verbinden cybersecurityspecialisten en experts van onze partners toegepast onderzoek, actuele gegevens en maatschappelijke uitdagingen op unieke wijze door gebruik te maken van elkaars netwerken en nauw samen te werken aan innovatie in cybersecurity. 

Leden van PCSI-partners, die over de relevante expertise beschikken en in hun dagelijks werk met vergelijkbare bedreigingen worden geconfronteerd, bundelen hun kennis en werklast in kleine en betrokken projectgroepen. Deze combinatie van expertises zorgt voor een effectieve en unieke werkervaring.

Lees onze doelstellingen om meer te weten te komen over onze redenen om op het gebied van cybersecurity samen te werken met toonaangevende bedrijven in Nederland. 

Wij zijn het Partnership for Cyber Security Innovation

In de huidige samenleving zijn kwaadwillige aanvallen en cybercriminaliteit onze dagelijkse zorgen.

PCSI op YouTube
Cyberaanvallen kunnen altijd en overal plaatsvinden. De samenleving staat voor de grote uitdaging om ze effectief te voorkomen of af te weren. De benodigde kennis en expertise zijn schaars, maar essentieel om digitale veiligheid te garanderen. Een holistische aanpak met een focus op innovatie is de sleutel tot succes op de lange termijn in een snel veranderend dreigingslandschap. Samenwerking is hierbij cruciaal: het collectief is altijd sterker dan het individu.
Reinder Wolthuis, programmamanager PCSI
Beeldmerk PCSI
PCSI is een samenwerking van
    ABN-AMRO Achmea ASML Belastingdienst ING TNO